9.8.09

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ SEX

























Το 2006, ο Δημήτρης Βλάχος έκανε τα πρώτα του βήματα στην ηθοποιία, και αυτή είναι μία από τις πρώτες του συνεντεύξεις εκείνης της περιόδου. Όταν τον φωτογραφίζαμε- πάντα- ημίγυμνο, και δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για sex.


"Σ όλη μου τη ζωή 2 φορές έχω πάει χωρίς προφυλακτικό. Ακόμη και όταν είχα σχέση, μετά από ενάμιση χρόνο το κανα χωρίς προφυλακτικό. Είμαι πωρωμένος μ αυτό το θέμα. Δεν λέει για ένα γαμήσι της στιγμής να χαλάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Με τσατίζουν τα άτομα που λένε «δεν μπορώ να βάλω προφυλακτικό». Είναι πολύ ανώριμο αυτό. Ακόμα κι αν δεν έχεις προφυλακτικό, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό".
"Τώρα έχω μόνο sex buddies. Μπορώ να πω ότι είναι ωραία εμπειρία να είσαι με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας γιατί αυτές είναι πιο κατασταλαγμένες και ξέρουν ακριβώς τι θέλουνε. Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Σ αυτές μπορώ να γίνω «το παιδί», να γίνω ότι θέλουνε, να γίνω υποχείριό τους".
"Βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και απ τον αντρικό πληθυσμό, αλλά εγώ τους δίνω και καταλαβαίνουνε ότι εμένα μ αρέσουν καθαρά οι γυναίκες".
"Γίνονται συνεχώς πεσίματα από γυναίκες- και δεν είναι ότι με χαλάει κιόλας. Ίσα ισα που γίνονται έτσι και πιο εύκολα τα πράγματα. Το να βγω όμως με κάποια δύο, τρεις φορές, μετά βαριέμαι. Δεν είμαι και για πολλά πολλά…".
"Είμαι στον κόσμο μου, όλα θέλω να λειτουργούνε έτσι όπως θέλω εγώ. Μπορεί να γίνει το πιο άσχετο πράγμα, να στραβώσω αμέσως και να πω «χωρίζουμε, δεν θέλω να σε ξαναδώ»".
Δημοσίευση στο περιοδικό Down Town, τον Μάρτιο του 2006.