8.9.11

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ: GREEK PORN STAR

«Όταν πας να παίξεις σε μία τσόντα πρέπει να είσαι ψυχρός εκτελεστής, πρέπει να συγκεντρωθείς σε αυτό που πας να κάνεις, όλα ξεκινάνε από το μυαλό. Όταν προετοιμάσεις το πάνω κεφάλι, θα είναι έτοιμο και το κάτω κεφάλι. Μου έχει τύχει να μην μπορεί να με φτιάξει μία παρτενέρ που μου είχαν φέρει, αλλά εγώ επικεντρώθηκα σε κάτι δικό μου, σε μία δική μου φαντασίωση, ώστε να μπορέσω τελικά να καυλώσω.
Δεν με πειράζει να με λένε πορνοστάρ, μου αρέσει πάρα πολύ. Στην Τήλο, από όπου κατάγομαι, το ξέρουν όλοι ότι παίζω σε τσόντες και με αγαπάνε, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ο πατέρας μου και η μάνα μου ξέρουν τι δουλειά κάνω, είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και δεν είπαν ποτέ κάτι αρνητικό. Ίσα ίσα που ο πατέρας μου με καμαρώνει πολύ. Ο κόσμος νομίζω βαρέθηκε πια τα ηθικοπλαστικά, το πορνό είναι μία καλή διέξοδος, είναι μία σεξοκωμωδία που θα την δει και θα περάσει πολύ καλά.
Από παιδί ήμουνα υπερσεξουαλικός, ειδικά το Καλοκαίρι είχα πολύ έντονη δραστηριότητα με τις τουρίστριες, κυνηγούσα συνεχώς, δεν μπορούσα να μείνω μόνιμα και για πολύ καιρό σε μία μόνο γυναίκα, είμαι πολυγαμικό ον και ελάχιστες φορές ήμουνα συναισθηματικός με τις γυναίκες. Ήμουνα πάντα το κλασσικό καμάκι που κυνηγούσε τις γυναίκες μέχρι τέλους, μέχρι να πέσουν, δεν τα παρατούσα εύκολα και μετά πήγαινα για άλλες. 14 χρόνων έκανα πρώτη φορά sex και, από τότε, πάω φουλ. Έχω κάνει τα πάντα στο sex, πολλές στάσεις, με πολλές παρτενέρ και σε δημόσια μέρη. Δεν μπορώ να ζήσω ούτε μία μέρα χωρίς sex, μάλλον είναι βιολογικό το θέμα, έχω πολλή τεστοστερόνη.
Όταν κάνω sex στην προσωπική μου ζωή θέλω να ικανοποιώ καταρχήν τη γυναίκα στο έπακρον και μετά εμένα. Αυτό που κρατούσε πάντα τις γυναίκες μαζί μου ήταν το σεξουαλικό κομμάτι, υπήρχαν όμως και γυναίκες που δεν άντεχαν το συνεχές sex και έφευγαν-είμαι οδοστρωτήρας στο κρεβάτι. Από τον καιρό που ξεκίνησα να πρωταγωνιστώ σε πορνοταινίες, δεν έχει τύχει να κάνω μόνιμη σχέση. Πιστεύω, όμως, ότι όταν αγαπάς κάποιον, δεν κοιτάς τη δουλειάς του-γιατί και αυτό μία δουλειά είναι-, τον παίρνεις γι αυτό που είναι. Πάντως, τώρα που είμαι πορνοστάρ, έχω μεγαλύτερες επιτυχίες στις γυναίκες-νομίζω ότι οι περισσότερες θέλουν να δουν από περιέργεια πως είναι να το κάνεις με έναν επαγγελματία πορνοστάρ.
Τα λεφτά είναι πάρα πολύ καλά στη βιομηχανία του πορνό, όταν υπάρχει συχνότητα ταινιών, και σκηνών μπορείς να ζήσεις άνετα από αυτή τη δουλειά. Μου πρότειναν πάρα πολλές φορές να κάνω sex επί πληρωμή, με πάρα πολλά χρήματα-και γυναίκες και άντρες και ζευγάρια-αλλά το αρνήθηκα. Μέχρι στιγμής δεν το χω κάνει αλλά, ποτέ μην λες ποτέ, οι καιροί είναι δύσκολοι. Μπορεί να μου συμβεί στο μέλλον. Γιατί όχι; (γελάει)».
Ο Ζαφείρης Ντούρος, 29 χρόνων, πρωταγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις παραγωγές της εταιρείας Sirina.
Δημοσίευση στο περιοδικό "Down Town", τον Μάιο του 2010.