16.2.13

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: CYPRIOT MODEL


-Από μικρός ήθελες να ασχοληθείς με το modeling; Αυτό ήταν το όνειρό σου;
-Όχι, αλλά πάντα ήθελα να έχω αναγνώριση και προβολή. Σπούδασα στον Πειραιά οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων ενώ παράλληλα, για το χαρτζιλίκι μου, δούλευα ως dj. Όταν επέστρεψα στην Κύπρο ξεκίνησα να κάνω το master μου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώ παράλληλα εργαζόμουν ως μπάρμαν σε μεγάλο νυχτερινό μαγαζί. Από εκεί με είδαν κάποια άτομα, με προσέγγισαν και μου πρότειναν να ασχοληθώ με το μόντελιγκ. Σκέφτηκα ότι δεν είχα να χάσω κάτι και το δοκίμασα. Νομίζω ότι δεν μπορώ πια να φανταστώ τον εαυτό μου πίσω από έναν υπολογιστή, με ενδιαφέρουν πιο πολύ τα καλλιτεχνικά, χάρηκα πάρα πολύ με την επιτυχία μου και θα αφοσιωθώ τώρα μόνο στο μόντελιγκ αλλά σε ό,τι άλλο αντίστοιχο μου προκύψει στην πορεία.
-Πως είναι τώρα η καθημερινότητά σου;
-Το πρωί δεν εργάζομαι, ξυπνάω γύρω στις 10, πάω καθημερινά γυμναστήριο, μετά θα πάω με κάποιους φίλους μου για ποδόσφαιρο και κάποια βράδυ εργάζομαι ως μπάρμαν. Δεν θέλω να δεσμευτώ τώρα με κάποια δουλειά για να δω τι θα γίνει καταρχήν με το modeling, αν θα τα καταφέρω σε αυτό το χώρο.
-Πως είσαι στα προσωπικά σου;
-Δεν έχω σχέση, δεν είχα ποτέ μεγάλη σχέση στη ζωή μου. Η πιο μεγάλη μου σχέση ήταν στα 17 μου και κράτησε ένα χρόνο, δεν μπορώ να δεσμευτώ. Όταν ήρθα για σπουδές στην Ελλάδα είχα τρελαθεί με το sex, έχω κάνει πολλά one night stands και θέλω να ευχαριστιέμαι πολύ αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω «πουλήσει» ποτέ έρωτα, είμαι από την αρχή ξεκάθαρος με τις γυναίκες με τις οποίες κάνουμε sex. 
-Είσαι χορτασμένος από το sex;
-Είμαι άπληστος στο sex, δεν μπορώ να το χορτάσω. Ελπίζω να βρω κάποια στιγμή το ιδανικό άτομο που να πω «εδώ είμαστε».
-Όταν σε φλερτάρουν άντρες πως αντιδράς;
-Αυτό μου συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Το χειρίζομαι έξυπνα, ώριμα και διπλωματικά, σέβομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός μέχρι το σημείο που δεν με προσβάλουν.
-Τι προσέχεις σε μία γυναίκα;
-Το βλέμμα και τον κώλο. Αν καταφέρει και με κεντρίσει μετά και εγκεφαλικά τότε σίγουρα με έχει κερδίσει. Επίσης δεν έχω κωλύματα του τύπου «θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός», εμένα δεν με πειράζει αν μου την πέφτουν από την αρχή οι γυναίκες, το γουστάρω. Θεωρώ ότι αν μία γυναίκα έχει τα κότσια να μου την πέσει πρώτη, τότε θα έχει τα κότσια και για άλλα ακραία πράγματα που θα ήθελα να κάνουμε μαζί και αυτό με εξιτάρει πολύ.
Δημοσίευση στο "Down Town Κύπρου", το Μάιο του 2010.