30.12.12

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΣ: 22 YEARS OLD SEXY GREEK MODEL



Είναι μόνο 22 χρόνων και ξεκίνησε πρόσφατα να ασχολείται με το modeling. Αυτός είναι «ο θεός Ηρακλής», όπως τον χαρακτηρίζουν, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη.
-Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια στις Σέρρες, όπου μεγάλωσες;
-Πολύ όμορφα. Ασχολιόμουν για πολλά χρόνια με τον αθλητισμό εκεί, ενώ έπαιζα και ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά. Ο αθλητισμός είναι το πάθος μου.
-Ο πατέρας σου είναι στρατιωτικός. Ακολουθείς κι εσύ στη ζωή σου πειθαρχία και κανόνες;
-Πρότυπό μου ήταν και είναι οι γονείς μου, κατά συνέπεια έχω πάρει αρκετά στοιχεία από εκείνους-και ειδικά από τον πατέρα μου που θαυμάζω. Ανάμεσα σ αυτά λοιπόν είναι και η πειθαρχία. Άλλωστε, λόγω κάποιων δυσκολιών που έζησα-αφότου ξεκίνησα πια να ζω μόνος μου-, έχω πλέον σκληραγωγηθεί αρκετά, κάτι όμως που με έκανε πιο δυνατό ως άνθρωπο.
-Σε ξάφνιασε η φημολογούμενη πρόσφατη πρόταση που δέχτηκες από τον οίκο Versace;
-Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο-ειδικά όταν αυτό προέρχεται από ανθρώπους που δεν ζουν στην Ελλάδα και έχουν μία τόσο μεγάλη και επιτυχημένη καριέρα πίσω τους. Ελπίζω να μην τους διαψεύσω και να τα καταφέρω. Ωστόσο, πέρα από το ωραίο σώμα και πρόσωπο, πιστεύω ότι το πιο σημαντικό σε έναν άντρα, αλλά και σε ένα μοντέλο, είναι η προσωπικότητα. Αυτό είναι που σου δίνει διάρκεια, αυτό θα σου δώσει περισσότερες δουλειές στη συνέχεια και αυτό θα μείνει στο χρόνο.
-Τι σου αρέσει στο χώρο του modeling;
-Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να ονειρεύεται να γίνει μοντέλο. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω αθλητής. Το modeling πρόεκυψε εντελώς τυχαία από ένα φίλο μου που βρισκόταν στο χώρο, ο οποίος με πήγε σε ένα πολύ γνωστό πρακτορείο απ όπου ξεκίνησα την πορεία μου. Μετά ακολούθησαν οι φωτογραφήσεις και οι συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές. Μπήκα απλά σε αυτό το δρόμο και τον ακολούθησα, χωρίς να το πολυσκέφτομαι. Το modeling, αν το διαχειριστείς σωστά, μπορεί να σου ανοίξει πόρτες και σε άλλους χώρους.
-Το καλογυμνασμένο σου σώμα, σου δίνει και μία επιπλέον αυτοπεποίθηση και στην προσωπική σου ζωή;
-Η αυτοπεποίθηση σε έναν άντρα πηγάζει καταρχήν από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά αυτό που μετράει είναι η προσωπικότητα. Και εμένα αυτό είναι που μ ενδιαφέρει.  
-Γυμνάζεσαι καθημερινά;
-Ναι. Μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου και το κορμί μου.
-Όπως είναι ωραίο το δικό σου σώμα, να υποθέσω ότι κάτι αντίστοιχο ψάχνεις και σε μία γυναίκα;
-Δεν είμαι απ τους άντρες που κοιτάνε μόνο την εικόνα σε μία γυναίκα, αλλά η πρώτη εντύπωση πάντα μένει. Το προσεγμένο σώμα μου αρέσει. Δεν θέλω η γυναίκα που θα είμαι μαζί της να είναι αφημένη.
-Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις σε μία γυναίκα;
-Τα οπίσθια είναι το μεγάλο μου φετίχ. Σε ό,τι αφορά στο στυλ μου αρέσουν πολύ οι μελαχρινές γυναίκες. Επίσης, μου αρέσει το δέρμα της γυναίκας που θα βρεθώ μαζί της να είναι λείο και απαλό.
-Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχες με μία γυναίκα με την οποία βρέθηκες σεξουαλικά μαζί της, ακόμη και για ένα βράδυ;
-12 χρόνια. Εντάξει, δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά ηλικίας. Κανονικά πράγματα.
-Έχουν υπάρξει στη ζωή σου γυναίκες που, μετά το sex, δεν θυμόσουν καν το όνομά τους;
-Ναι. Κι είναι λίγο άβολο αυτό, γιατί ξυπνάς και αναρωτιέσαι τι έχεις ακριβώς κάνει το προηγούμενο βράδυ (γελάει). Κοίτα, είμαι πολύ χορτασμένος από το sex, έχω κάνει πολλά σ αυτό το κομμάτι της ζωής μου και, ανάμεσα σ άλλα, μου έχει συμβεί και αυτό. Πλέον, όμως, αυτό που ζητάω από την προσωπική μου ζωή είναι οι σχέσεις, όχι τα one night stands. Αυτά τα βαρέθηκα, δεν με εκφράζουν πια και δεν έχω απωθημένα σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου.
-Έχεις απιστήσει σε σχέσεις σου στο παρελθόν;
-Ναι. Αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι μαζί με μία γυναίκα 100%, δικός της, πιστός, αρκεί να με καλύπτει σε πολλά.
-Συνήθως ποιο σου λένε οι γυναίκες ότι είναι το σημείο εκείνο του σώματός σου που θαυμάζουν περισσότερο;
-Θα πρέπει να ρωτήσεις τις ίδιες γι αυτό το θέμα. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να ειπωθεί δημόσια… (χαμογελάει).
-Έχεις ταμπού στο sex ή θεωρείς πως, σε αυτό τον τομέα, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις;
-Δεν έχω ταμπού στο sex, αλλά όταν είμαι σε σχέση είμαι πουριτανός και παραδοσιακός. Κλασσικός άντρας, ρε παιδί μου. Μου αρέσει, όμως, να δοκιμάζω καινούργια πράγματα με τον άνθρωπό μου και θεωρώ ότι αυτό, σε ένα μεγάλο ποσοστό, ανανεώνει μία σχέση και δεν την αφήνει να βαλτώνει. Στο sex δεν πρέπει να μένεις στα ίδια και στα ίδια.
-Θα έβαζες ποτέ τρίτο πρόσωπο στη σεξουαλική σου ζωή με τη σύντροφό σου, προκειμένου να ανανεωθεί η σχέση σας;
-Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου αλλά, με μία πρώτη σκέψη, δεν νομίζω.
-Θυμώνεις όταν σε φλερτάρουν αγόρια;
-Έχω συνηθίσει πλέον να με φλερτάρουν αγόρια, αλλά η πρώτη μου αντίδραση δεν είναι να θυμώσω. Συνήθως στην αρχή χαμογελάω και κατανοώ ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να θαυμάζουν έναν άντρα επειδή τον έχουν δει σε περιοδικά ή στην τηλεόραση. Δεν είναι κακό. Τις περισσότερες φορές πάντως, πολύ απλά και ευγενικά, αποσαφηνίζω τις προθέσεις μου. Είμαι κλασσικό, αυθεντικό αρσενικό.
-Πως ζεις οικονομικά αυτή την περίοδο;
-Κατά καιρούς δουλεύω σε μπαράκια.
-Και πόσα χαρτάκια σου δίνουν κάθε βράδυ με αριθμούς τηλεφώνων;
-(γελάει) Διασκεδάζω μ αυτά. Και σε ποιον δεν θα άρεσε κάτι τέτοιο; Παρόλα αυτά δεν είμαι εύκολος πια στο sex. Έχω υψηλές απαιτήσεις από μία γυναίκα, πρέπει να έχει κάτι ξεχωριστό για να με κερδίσει και να βρεθώ μαζί της.
-Όταν σε προσεγγίζει σεξουαλικά μία παντρεμένη γυναίκα πως αντιδράς;
-Είναι και αυτό κάτι που μου έχει συμβεί. Κοίτα, στο παρελθόν, λόγω ηλικίας, έχω κάνει διάφορα αλλά πλέον έχω άλλες προτεραιότητες. Πάντως, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι γυναίκες έχουν χάσει πλέον κάπως το μέτρο, χωρίς όμως αυτό να ελαφρύνει και τη συμπεριφορά εμάς των αντρών.
-Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις ζήσει χωρίς να έχεις κάνει sex;
-Ένας μήνας περίπου...Είναι πολύ; (γελάει). 
Δημοσίευση στο "Down Town Κύπρου", το Δεκέμβριο του 2012.